Îți amintești ziua în care ne-am cunoscut? De atunci s-au întâmplat atât de multe lucruri interesante: evenimente exclusiviste, lansări de modele noi, apariția unor tehnologii care au schimbat paradigma de relaționare cu mașina... și multe altele.

Odată cu schimbarea legislației, avem nevoie de acordul tău pentru a continua să comunicăm. Astfel va fi posibil să îți trimitem în continuare informații despre modelele și serviciile BMW. Iar completarea formularului de mai jos ne aduce implicit acordul tău.

ÎŢI RĂSPLĂTIM LOIALITATEA.

Când faci parte din comunitatea BMW, timpul şi loialitatea ta sunt mereu răsplătite. Iar acum, că te-am regăsit şi putem comunica din nou cu tine, îţi spunem doar că am pregătit o selecţie de premii pe care le poţi câştiga odată cu înregistrarea ta.

Mai multe detalii despre concurs şi premii poţi citi aici: Regulamentul campaniei.

PREMIILE PE CARE LE POŢI CÂŞTIGA.

BMW Urban Hybrid Bike

Premiul 1.
Urban Hybrid E-Bike.

Cu o baterie aproape invizibilă integrată în cadru şi cu timp de încărcare rapid, Urban Hybrid E-Bike îţi oferă o experienţă unică eco-friendly. Vine la pachet cu o tehnologie nouă a senzorului de rulare şi a angrenajului şi sistem de frânare hidraulic, cu discuri.

BMW M Board Case

Premiul 2.
Troller BMW M.

Un troller din fibră de carbon, cu design inspirat de automobilele BMW M. În interior este compartimentat practic şi acoperit de căptuşeală Jacquard Black. Cele patru role duble se pot roti 360°, au zgomot redus, iar sistemul de blocare TSA este estetic încastrat pe lateralul genţii.

Pachet Verificare Service

Premiul 3.
Pachet verificare BMW Service.

Verificarea realizată de experţii noştri este singura certitudine că automobilul tău BMW este în stare perfectă. Specialiştii noştri BMW Service vor efectua o expertiză minuţioasă a automobilului tău şi vor rezolva posibilele defecte.


Pentru a continua să comunicăm, te rugăm să ne dai acordul tău, mai jos, împreună cu datele datele tale de contact.


    Informații personale

    Informaţii despre maşina actuală