Cu BMW Seria 5 Touring găsești echilibrul între muncă și pasiuni. Te bucuri de o dinamică de condus impresionantă, design sportiv şi confort maxim – tot ce ai nevoie pentru următoarele tale aventuri. Este echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, cum este modul de condus autonom, şi suficient spaţiu pentru toate activităţile tale preferate. Conectează-te la plăcerea de a conduce şi dedică mai mult timp pasiunilor tale, şi în afara stilului tău de viaţă business.
BMW 530d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 – 5,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 148 – 154

DESCOPERĂ-I DESIGNUL.

Fiecare detaliu reprezintă un indiciu al aspectului dinamic şi al calităţii premium, atât în interior, cât şi la exterior. Toate echipamentele au fost create pentru a asigura cel mai înalt grad de confort şi funcţionalitate optimă. Creat pentru utilizare în scop business sau personal - succesul şi eleganţa sunt garantate.
Aspectul sportiv şi elegant al BMW Seria 5 Touring este definit de proporţiile sale dinamice şi de forma modernă. Grila radiatorului şi farurile sunt în perfectă armonie, iar astfel evidenţiază sportivitatea automobilului. Stopurile specifice BMW în formă de „L” şi ţevile de eşapament poziţionate în ambele părţi spate creează aspect modern şi compact.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală