CE ESTE BMW SELECT?

Ai visat la momentul în care vei conduce un automobil BMW? Visul tău este aproape de a deveni realitate.

Venim acum în sprijinul tău cu ceea ce credem că este cel mai accesibil mod de a finanţa maşina dorită. Cu BMW Select ai parte de rate lunare reduse, o valoare de revânzare ridicată garantată (64%) prin simpla opţiune de returnare a automobilului şi posibilitatea de a alege un nou automobil BMW la fiecare 3 ani.

În plus, pe perioada contractului de leasing*, ai inclusă garanţia extinsă a automobilului prin BMW Repair Inclusive, pentru 4 ani/ 200.000 km.

Garanţia extinsă BMW asigură extinderea perioadei de garanţie standard de 2 ani, cu o perioadă suplimentară de până la 4 ani sau 200.000 km.

CUM FUNCŢIONEAZĂ BMW SELECT?

PASUL 1 –
ALEGI MAŞINA DORITĂ.

PASUL 2 –
PLĂTEŞTI ÎN MEDIE 1% PE LUNĂ TIMP DE 36 LUNI.*

* 1% din valoarea mașinii, calculat ca medie lunară incluzând și avansul. Capitalul de 36% din prețul mașinii include si un avans de minim 10% pana la maxim 36%. De exemplu, în cazul unui avans de 10% mai rămâne de returnat, în 36 de rate, un capital în valoare de 26% din prețul mașinii. Pe lângă capitalul returnat (parte din prețul automobilului) se adaugă costurile de finanțare şi asigurare aferente contractului de leasing.

PASUL 3 –
TE BUCURI DE PLĂCEREA DE A CONDUCE.

PASUL 4 –
DUPĂ 3 ANI, ALEGEREA ESTE A TA.

Poţi să alegi una dintre următoarele opţiuni:
A. Returnezi maşina la dealer şi, dacă doreşti, poţi să alegi un nou automobil prin BMW Select.
B. Păstrezi maşina şi plăteşti diferenţa rămasă. Poţi inclusiv refinanţa valoarea reziduală.

OFERTE BMW SELECT –
ALEGE MODELUL DORIT.

*Acestea sunt oferte BMW Select oferite ca exemplu. Modelul şi configuraţia maşinii pot fi alese conform aşteptărilor. Pentru lista completă de modele BMW pentru care se aplică BMW Select te rugăm să consulţi secţiunea "Întrebări frecvente" de mai jos.
** Oferta este valabilă pentru Persoane Juridice. Rata a fost obținută prin BMW Select care este un produs de leasing financiar oferit de BMW Financial Services prin UniCredit Leasing IFN SA. Ofertele dedicate persoanelor fizice sunt disponibile la dealerii BMW.


CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale

  Maşina actuală:

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

  Dacă alegi finanţarea automobilului tău prin leasing financiar, la finalul contractului de leasing poţi dobândi proprietatea acestuia prin plata valorii reziduale. BMW Financial Services îţi oferă numeroase oferte prin care să îţi finanţezi automobilul. Structura flexibilă a leasingului financiar îţi permite să alegi avansul şi perioada contractului în funcţie de rata lunară pe care o doreşti. Prin acest tip de contract beneficiezi de cel mai mic cost de finanţare în cazul în care doreşti să păstrezi automobilul la final de contract. Dacă alegi BMW Select, te bucuri de cel mai mic nivel al ratelor lunare, plătind doar valoarea deprecierii automobilului survenite pe perioada contractului. La finalul contractului, poţi începe finanţarea unui nou automobil. De asemenea, la final de contract ai opţiunea suplimentară de a achiziţiona automobilul sau de a refinanţa valoarea reziduală.
  După primii 3 ani de utilizare, valoarea unui automobil poate scădea chiar şi cu 50-60%. Astfel, maşina va avea o valoare sub jumătate din costul iniţial. În cazul BMW Select, valoarea automobilului la finalul celor 3 ani de utilizare este garantată la 64%*. Tocmai de aceea, vei plăti doar cei 36% din valoarea iniţială a maşinii, de unde rezultă şi ratele lunare reduse.

  * se aplică unele limite de utilizare (până la 90.000 km rulaţi)

  BMW Select 1% este valabil pentru modelele BMW din lista de mai jos, care pot fi personalizate după preferinţe. Pentru detalii solicită o ofertă personalizată.

  • BMW Seria 1 cu 3 uşi
  • BMW Seria 1 cu 5 uşi
  • BMW Seria 2 Coupé
  • BMW Seria 2 Active Tourer
  • BMW Seria 2 Gran Tourer
  • BMW Seria 2 Cabriolet
  • BMW Seria 3 Touring
  • BMW Seria 3 Gran Turismo
  • BMW Seria 4 Coupé
  • BMW Seria 4 Cabriolet
  • BMW Seria 4 Gran Coupé
  • BMW X1
  • BMW X2
  • BMW X3
  • BMW X4