AVANTAJE BMW PREMIUM SELECTION.

Garanţie 24 de luni.
Verificare completă 360 grade.
Istoric automobil certificat.
Finanţare BMW Premium Selection.
Garanţie 24 de luni

GARANŢIE 24 DE LUNI.

Un automobil pe care te poţi baza: primeşti în mod automat o garanţie completă valabilă timp de 2 ani pentru toate componentele mecanice şi electronice ale noului tău automobil rulat. Acest lucru te asigură că va trece mult timp înainte ca automobilul tău rulat să te surprindă prin altceva decât prin plăcerea pură de a conduce.

Verificare 360 BMW Premium Selection

VERIFICARE COMPLETĂ 360°.

Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection. Automobilele rulate dar aproape noi respectă cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte detaliile tehnice sau vizuale din interior şi de la exterior. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificări complete riguroase şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Istoric certificat BMW Premium Selection

ISTORIC CERTIFICAT.

Atunci când achiziţionezi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil BMW rulat certificat deţine un istoric complet.

Finanţare BMW Premium Selection

FINANŢARE BMW PREMIUM SELECTION.

Partenerul tău BMW Premium Selection îţi va prezenta oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare pentru fiecare automobil BMW Premium Selection. Mai mult, poţi beneficia de oferte „trade-in” avantajoase pentru vechiul tău automobil.

CAUTĂ AUTOMOBILE BMW PREMIUM SELECTION.

Vezi ofertele BMW Premium Selection.
Vezi ofertele BMW Premium Selection.
Vezi ofertele BMW Premium Selection.
Vezi ofertele BMW Premium Selection.

Cere o ofertă personalizată pentru modelul tău preferat.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală: