FILTRE BMW ORIGINALE.Filtrele automobilului tău BMW au nevoie de revizii periodice, ca tu să te bucuri de călătorii liniştite cu familia. În plus, filtrele BMW Originale rezistă mai mult şi oferă automobilului o viaţă mai lunga.

Profită de discountul de până la 30% oferit pentru schimbarea filtrelor de ulei, filtrelor de aer, filtrelor de combustibil şi filtrelor de polen la Service-urile Autorizate BMW.

Oferta este valabilă până la 13 iulie 2018.

“BMW


FILTRE DE ULEI.


Filtrele de ulei au o durată lungă de viață și asigură o uzură redusă a motorului. Filtrele de ulei BMW Originale protejează componentele motoarelor și lubrifianților împotriva contaminării. Calitatea acestora influențează direct ciclul de viață al acestor componente și, prin urmare, are o importanță vitală.


FILTRE DE COMBUSTIBIL.


Indiferent de tipul motorului (benzină sau motorină) filtrele de combustibil permit motorului să dezlănțuiască puterea optimă și să contracareze poluarea sistemului de injecție.


FILTRE DE AER.


Filtrele de aer sunt potrivite pentru fiecare motor individual. Capacitatea filtrului, volumul aerului, temperatura aerului și debitul de aer sunt aliniate exact la fiecare variantă a motorului.

LOCALIZEAZĂ UN PARTENER BMW SERVICE.

Găseşte cel mai apropiat partener şi programează-te la service.