Majoritatea persoanelor conduc mult mai puţin decât îşi imaginează: în general, conducem între 35 şi 50 de kilometri pe zi. Cu BMW i3 poți parcurge în condiții reale de condus până la 260 km, cu o singură încărcare. În plus, bateria se încarcă 80% din capacitate în doar 45 minute la stațiile de încărcare rapide.
BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate. Încă de la începutul procesului de dezvoltare, am orientat întregul concept de automobil spre mobilitate electrică eficientă şi sustenabilă. Materialele reciclabile în proporție de până la 95% ajută la protecţia mediului înconjurător şi înlocuiesc materialele convenţionale.
Noul BMW i3

BMW i3.

Performanţă
Viteză maximă în mod integral electric: 150 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 7,3 sec
Consum
Consum de energie BMW eDrive: 13,1 kWh/ 100 km
Emisii medii de CO₂: 0,0 g/km
Autonomie şi durată de încărcare
Autonomie 260 km în utilizare zilnică (condiţii reale de condus)
Capacitate baterie litiu-ion (120Ah): 42,2/ 37,9 kWh
Durată de încărcare rapidă (80%): cca. 45 min.

CARACTER UNIC – ÎN TOATE PRIVINŢELE.

Individualitatea poate fi exprimată în multe feluri; la fel şi schema modernă de culori a BMW i3, care include şase culori minunate. De exemplu, elegantul Albastru Imperial şi intensul Roşu Melbourne, ambele cu detalii în Gri Frozen metalizat sunt culori care încântă prin claritate şi luminozitate. Modelul este disponibil iniţial în clasicul Bej Jucaro. Jantele din aliaj uşor de 19” şi 20” se potrivesc perfect în acest context, având diverse modele care accentuează aspectul avangardist al automobilului.

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Alege un dealer BMW

    Maşina actuală

    * Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2017-2019, derulat de Autoritate şi finanţat din Fondul pentru mediu. Oferta prezentată nu înlocuiește datele, informaţiile şi instrucţiunile valabile prezentate de către Autoritate şi/sau autoritatea publică centrală pentru protecţia mediului. Pentru a beneficia de oferta prezentată, este necesară îndeplinirea condițiilor de eligibilitate prevăzute în cuprinsul Ordinului ministrului mediului.